Καταγγελία: Με παρουσία αστυνομικών συνεδρίαση στα γραφεία του ΟΑΕΔ
Για πρωτοφανές περιστατικό κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΥ

Η ΑΔΕΔΥ, επικαλούμενη και τις ανακοινώσεις των ομοσπονδιών Π.Ο ΕΜΥΔΑΣ, ΠΟΠΟΚΠ και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ καταγγέλλει την παρουσία αστυνομικών στα κτίρια του ΟΑΕΔ, για τη συνεδρίαση του ΔΣ του οργανισμού.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την παρουσία της αστυνομίας εντός του κτηρίου της Διοίκησης του ΟΑΕΔ σαν μια επιχείρηση της Κυβέρνησης για τρομοκράτηση και φίμωση της φωνής των εργαζομένων.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Καταγγελία για την παρουσία της αστυνομίας

εντός του κτηρίου του ΟΑΕΔ

Όπως με κοινή τους ανακοίνωση καταγγέλλουν οι τρεις Ομοσπονδίες Π.Ο ΕΜΥΔΑΣ, ΠΟΠΟΚΠ και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, κατά τη διάρκεια στάσης εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές για τα συνδικαλιστικά χρονικά γεγονός.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας και της συγκέντρωσης συνδικαλιστικών στελεχών και εργαζομένων του ΟΑΕΔ εντός του κτηρίου της Διοίκησης και έξω από την αίθουσα του ΔΣ, εμφανίστηκαν αστυνομικοί οι οποίοι είχαν την απαίτηση να ρυθμίσουν πόσοι εκπρόσωποι εργαζομένων θα επιτραπεί να μπουν στη συνεδρίαση του Δ.Σ του ΟΑΕΔ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την παρουσία της αστυνομίας εντός του κτηρίου της Διοίκησης του ΟΑΕΔ σαν μια επιχείρηση της Κυβέρνησης για τρομοκράτηση και φίμωση της φωνής των εργαζομένων. Εντάσσεται προφανώς στις νέες κυβερνητικές κατευθύνσεις σχετικά με την καταστολή των συγκεντρώσεων, των διαδηλώσεων και των συνδικαλιστικών δράσεων.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση ενάντια σε αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που επιχειρεί η Κυβέρνηση της ΝΔ.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομια ρεθυμνου
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!
Η όλη επιχείρηση στήθηκε για να… βρεθεί ποιος ευθύνεται  για κάποια συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που γράφτηκαν στην πόλη στις 25 Μάρτη!
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!