Καταγγελία: Με παρουσία αστυνομικών συνεδρίαση στα γραφεία του ΟΑΕΔ
Για πρωτοφανές περιστατικό κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΥ

Η ΑΔΕΔΥ, επικαλούμενη και τις ανακοινώσεις των ομοσπονδιών Π.Ο ΕΜΥΔΑΣ, ΠΟΠΟΚΠ και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ καταγγέλλει την παρουσία αστυνομικών στα κτίρια του ΟΑΕΔ, για τη συνεδρίαση του ΔΣ του οργανισμού.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την παρουσία της αστυνομίας εντός του κτηρίου της Διοίκησης του ΟΑΕΔ σαν μια επιχείρηση της Κυβέρνησης για τρομοκράτηση και φίμωση της φωνής των εργαζομένων.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Καταγγελία για την παρουσία της αστυνομίας

εντός του κτηρίου του ΟΑΕΔ

Όπως με κοινή τους ανακοίνωση καταγγέλλουν οι τρεις Ομοσπονδίες Π.Ο ΕΜΥΔΑΣ, ΠΟΠΟΚΠ και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, κατά τη διάρκεια στάσης εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές για τα συνδικαλιστικά χρονικά γεγονός.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας και της συγκέντρωσης συνδικαλιστικών στελεχών και εργαζομένων του ΟΑΕΔ εντός του κτηρίου της Διοίκησης και έξω από την αίθουσα του ΔΣ, εμφανίστηκαν αστυνομικοί οι οποίοι είχαν την απαίτηση να ρυθμίσουν πόσοι εκπρόσωποι εργαζομένων θα επιτραπεί να μπουν στη συνεδρίαση του Δ.Σ του ΟΑΕΔ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την παρουσία της αστυνομίας εντός του κτηρίου της Διοίκησης του ΟΑΕΔ σαν μια επιχείρηση της Κυβέρνησης για τρομοκράτηση και φίμωση της φωνής των εργαζομένων. Εντάσσεται προφανώς στις νέες κυβερνητικές κατευθύνσεις σχετικά με την καταστολή των συγκεντρώσεων, των διαδηλώσεων και των συνδικαλιστικών δράσεων.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση ενάντια σε αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που επιχειρεί η Κυβέρνηση της ΝΔ.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Θα έχει ειδικό σύστημα εισαγωγής»
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Υλοποιούμε ένα όραμα και ένα αίτημα 50 ετών»
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Θα έχει ειδικό σύστημα εισαγωγής»
ζαχαρακη
Ζαχαράκη: Δωρεάν ψηφιακό κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από το 2026 - 2027
Το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου
Ζαχαράκη: Δωρεάν ψηφιακό κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από το 2026 - 2027
Σχολείο
Ιωάννινα: Ολοκληρώθηκαν οι σεισμικοί έλεγχοι – Άνοιξαν τα σχολεία
Οι αυτοψίες έδειξαν ότι τα σχολικά κτίρια είναι ασφαλή, ενώ τυχόν απαραίτητες εργασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργία...
Ιωάννινα: Ολοκληρώθηκαν οι σεισμικοί έλεγχοι – Άνοιξαν τα σχολεία