Δεύτερη καταγγελία για τους χειρισμούς της αστυνομίας στη νεκροψία της σορού του Β. Μάγγου
Η αστυνομία μονομερώς και χωρίς να ενημερώσει την οικογένεια αποφάσισε η σορός να σταλεί εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία

Νέα σοβαρή καταγγελία πραγματοποιούν φίλοι της οικογένειας και του νεκρού Βασίλη Μάγγου στο Βόλο σχετικά με τους χειρισμούς της αστυνομίας στην υπόθεση της διερεύνησης των αιτιών του θανάτου του.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν στην Popaganda, η οικογένεια κατέθεσε αίτημα να εξεταστεί η σορός του νεκρού παιδιού τους την Πέμπτη στη Λάρισα (την Τετάρτη δεν είναι εφικτό να γίνει στη Λάρισα). Ωστόσο, το αίτημα απορρίφθηκε από τον Εισαγγελέα.

Η αστυνομία μονομερώς και χωρίς να ενημερώσει την οικογένεια αποφάσισε η σορός να σταλεί εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία. 

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και από δικηγόρο που είναι σε επικοινωνία με την οικογένεια Μάγγου.

Την ίδια ακριβώς στάση της αστυνομίας καταγγέλλει και ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου, Γιάννης.

Με δεδομένο ότι το κόστος βαραίνει την οικογένεια (και πρόκειται για μια φτωχή οικογένεια), δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για το καθεστώς κάτω από το οποίο προκρίθηκε η συγκεκριμένη επιλογή, αγνοώντας την επιθυμία της, τις οικονομικές της δυνατότητες αλλά και στερώντας της τον χρόνο που χρειάζεται για να σκεφτεί τις δικές της κινήσεις πάνω στην απώλεια του γιου της, αν για παράδειγμα θέλει να ορίσει δικό της εμπειρογνώμονα κλπ.

Είναι μια οικογένεια που υφίσταται πολλαπλό σοκ εδώ και ένα μήνα, αρχής γενομένης από το βασανισμό του Βασίλη Μάγγου έτσι όπως αποτυπώθηκε σε οπτικά ντοκουμέντα και στα τραύματα του, το στρες που δέχτηκε το θύμα εδώ και ένα μήνα και τον απρόσμενο θάνατο του. Αν μη τι άλλο ο σεβασμός στο πένθος του θα προϋπέθετε τη συμπερίληψη της κατάστασης τους και όχι αιφνίδιους χειρισμούς που γεννούν ανησυχίες ως προς τη σκοπιμότητα τους.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα