limni preveli
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές ενταγμένες στο δίκτυο ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένες ως ιδιαίτερου φυσικού κάλους

Σε συλλήψεις έντεκα ατόμων για παράνομη κατασκήνωση προχώρησε η αστυνομία στην Κρήτη, μετά από ελέγχους σε Κουρταλιώτικο φαράγγι και λίμνη Πρέβελη, του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, «οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας, την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών και την πρόληψη πυρκαγιών ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης».

Αναλυτικά ή ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο, στοχευμένων ελέγχων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, την πρόληψη πυρκαγιών αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές, πραγματοποιήθηκε, σήμερα (10.07.2020) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στις προστατευόμενες τουριστικές περιοχές, κουρταλιώτικο φαράγγι και Λίμνη Πρέβελη του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Οι συγκεκριμένες περιοχές, είναι ενταγμένες στο δίκτυο ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένες ως περιοχές, ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν συνολικά έντεκα (11) άτομα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης κατασκήνωσης.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν έξι ημεδαποί (3 άνδρες και 3 γυναίκες) και πέντε αλλοδαπές και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης και μικροποσότητα κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου.

Σημειώνεται ότι, οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας, την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών και την πρόληψη πυρκαγιών ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αστυνομικοί πυροβολούν άνδρα που κρατούσε ομήρους
Σοκ: Καρέ – καρέ οι 36 πυροβολισμοί αστυνομικών σε άνδρα που κρατά όμηρο υπάλληλο καταστήματος
Αστυνομικοί ρίχνουν 36 σφαίρες σε άνδρα που κρατά όμηρο υπάλληλο καταστήματος – Το σοκαριστικό βίντεο
Σοκ: Καρέ – καρέ οι 36 πυροβολισμοί αστυνομικών σε άνδρα που κρατά όμηρο υπάλληλο καταστήματος
συλλήψεις ΑΠΘ
Απίστευτη προβοκάτσια στο ΑΠΘ: Το "πυρηνικό ριφιφί" στο ΑΠΘ ήταν κατασκεύασμα των ΜΜΕ - Καμιά παραβίαση δεν έγινε!
"Πυρηνικό ριφιφί" στο ΑΠΘ ή ένας ακόμη τρόπος για να δικαιολογηθούν οι δεκάδες συλλήψεις φοιτητών;  «Δεν παραβιάστηκε ο χώρος στον οποίο φυλάσσεται ο...
Απίστευτη προβοκάτσια στο ΑΠΘ: Το "πυρηνικό ριφιφί" στο ΑΠΘ ήταν κατασκεύασμα των ΜΜΕ - Καμιά παραβίαση δεν έγινε!