Πώς θα διαμορφωθούν από 1/1/2027 οι συντάξεις σε όλα τα Ταμεία με αύξηση κατά 2,6%

Κοινωνία 0

Έντεκα συλλήψεις για ελεύθερο camping στην Κρήτη

limni preveli
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές ενταγμένες στο δίκτυο ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένες ως ιδιαίτερου φυσικού κάλους

Σε συλλήψεις έντεκα ατόμων για παράνομη κατασκήνωση προχώρησε η αστυνομία στην Κρήτη, μετά από ελέγχους σε Κουρταλιώτικο φαράγγι και λίμνη Πρέβελη, του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, «οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας, την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών και την πρόληψη πυρκαγιών ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης».

Αναλυτικά ή ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο, στοχευμένων ελέγχων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, την πρόληψη πυρκαγιών αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές, πραγματοποιήθηκε, σήμερα (10.07.2020) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στις προστατευόμενες τουριστικές περιοχές, κουρταλιώτικο φαράγγι και Λίμνη Πρέβελη του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Οι συγκεκριμένες περιοχές, είναι ενταγμένες στο δίκτυο ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένες ως περιοχές, ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν συνολικά έντεκα (11) άτομα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης κατασκήνωσης.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν έξι ημεδαποί (3 άνδρες και 3 γυναίκες) και πέντε αλλοδαπές και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης και μικροποσότητα κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου.

Σημειώνεται ότι, οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας, την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών και την πρόληψη πυρκαγιών ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Ήξερες ότι το «χαλί» δεν είναι ελληνική λέξη; Πώς λέγεται στα ελληνικά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία