Κοινωνία

Δήμαρχος Κηφισιάς για το ατύχημα στον ΗΣΑΠ: Δεν προκαλεί ανησυχία – Ο ρόλος της γλίτσας στις ράγες

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Για το περιστατικό μίλησε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν προκαλεί ανησυχία για τη γενικότερη λειτουργία του ηλεκτρικού

Ατύχημα με συρμό του ΗΣΑΠ στον τερματικό σταθμό της Κηφισιάς σημειώθηκε κατά τις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 8 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συρμός έχει μεταφερθεί σε βοηθητικές ράγες ώστε να ξεκινήσει η πραγματογνωμοσύνη.

Για το περιστατικό αυτό μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

Δεν προκαλεί ανησυχία για τη γενικότερη λειτουργία του ηλεκτρικού, υποστήριξε ο δήμαρχος. Είπε ότι λειτούργησαν εν μέρει τα φρένα, αυτό, όμως, που έπαιξε αρνητικό ρόλο ήταν η διολίσθηση των ραγών εξαιτίας της βροχής από τη γλίτσα που είχε αναπτυχθεί πάνω στις ράγες.

Δεν υπήρξε εκτροχιασμός, εξήγησε ο δήμαρχος, ωστόσο, ορισμένοι επιβάτες που είχαν σηκωθεί, έπεσαν και χτύπησαν ελαφρά.

«Είναι μοναδικό περιστατικό και από τα σπανιότερα που συμβαίνουν», δήλωσε ο κ. Θωμάκος και εξέφρασε την άποψη πως το τρένο προσφέρει αξιοπιστία.

«Η άνοδος και η κάθοδος συνεχίστηκε απρόσκοπτα από τη διπλανή γραμμή, η πραγματογνωμοσύνη θα ορίσει τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για να μην επαναληφθεί αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον», κατέληξε.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία