Ραφαήλ Σκεμπές
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 23 ετών

Τη θλίψη σκόρπισε στο χώρο του αθλητισμού η είδηση του θανάτου του αθλητή, Ραφαήλ Σκεμπέ. Ο 23χρονος αθλητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Κολοβρέχτης, στη μεγάλη στροφή, κοντά στα Ψαχνά.

Σύμφωνα με το metrosport, το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός οδοστρώματος και βρέθηκε στο χείλος του ποταμού, κάτω από τον δρόμο. Ένας περαστικός οδηγός είδε νωρίς το πρωί το αυτοκίνητο, ενημέρωσε τις αρχές για να φτάσουν στον τόπο του δυστυχήματος το ΕΚΑΒ. Η αστυνομία και η πυροσβεστική έσπευσαν στο σημείο για να ανασύρουν νεκρό τον άτυχο αθλητή. 

Οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν όταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα πήγε με το αυτοκίνητό προς τα Ψαχνά. Τα ξημερώματα και καθώς το τηλέφωνό του καλούσε, ανησύχησαν και ξεκίνησαν για να πάνε προς τα Ψαχνά. Στην περιοχή του Κολοβρέχτη είδαν την πυροσβεστική, ασθενοφόρο και αστυνομία. Όταν σταμάτησαν είδαν το αυτοκίνητο του Ραφαήλ. 

Ο Ραφαήλ Σκεμπές ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Παναγίτσας Χαλκίδας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη αρκετές παραστάσεις καθώς ήταν ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας του σε Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΣΚΑΣΕ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14, ενώ έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Έπειτα, αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΣΚΑ με τη Δάφνη Δαφνίου, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ έπαιξε ακόμα στον Κάδμο και πέρυσι στον ΓΑΣ Βασιλικού.

Φέτος, ο Ραφαήλ, που εκτός από πολύ καλός παίκτης ήταν πάνω απ’ όλα ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, ήταν σε συζητήσεις για να αγωνιστεί στον Άρη Θήβας. Επιθυμία της οικογένειας, είναι το μονάκριβο Ραφαήλ να τον συνοδεύσουν όλοι οι φίλοι του μαζί στην τελευταία του κατοικία. Για την ημέρα και ώρα της κηδείας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;