Σίλβια Μπελτραμέτι
Η Σίλβια Μπελτραμέτι βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση αρκετές φορές, ωστόσο κατάφερε να νικήσει την ασθένεια

Στα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, στην Κρήτη, βρήκε μια δεύτερη οικογένεια, μια αληθινή αγκαλιά και ένα ειλικρινές και γνήσιο ενδιαφέρον.

Ο λόγος για την 63χρονη Σίλβια Μπελτραμέτι από την Αργεντινή που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Βενιζέλειο για διάστημα σχεδόν δυόμιση μηνών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ήταν πολλές οι φορές που έμοιαζαν οι πιθανότητες να είναι εναντίον της, όμως η 63χρονη τα κατάφερε, κέρδισε τη μάχη και το χειροκρότημα που δικαιούνταν.

Η Σίλβια Μπελτραμέτι επιβιβάζεται σήμερα, Παρασκευή 12/6, σε πτήση για Αργεντινή, έτοιμη να επιστρέψει στην προ κορωνοϊού καθημερινότητά της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπα
Ημερίδα ΕΚΠΑ: «Το επάγγελμα του εκπαιδευτικού στην Ελλάδα σήμερα: δυσκολίες, προκλήσεις και προοπτικές»
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου και είναι δωρεάν
Ημερίδα ΕΚΠΑ: «Το επάγγελμα του εκπαιδευτικού στην Ελλάδα σήμερα: δυσκολίες, προκλήσεις και προοπτικές»