Στην Ξάνθη μεταβαίνει εσπευσμένα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με ελικόπτερο Super Puma του ΠΣ για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων στην περιοχή.
Μετά την άφιξή τους στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Ξάνθης, πρόκειται, στις 09:30, να πραγματοποηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, τους Δημάρχους της ΠΕ Ξάνθης και τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων στην εφαρμογή του νέου πλαισίου περιοριστικών μέτρων.
Η αύξηση των 15 νέων κρούσματων που καταγράφηκαν σ τη περιοχή έχει προκαλέσει ανησυχία στις αρχές,
Για τον λόγο αυτό οι αρχές αποφάσισαν την επαναφορά ορισμένων περιοριστικών μέτρων και απαγορεύσεων με στόχο να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom