Φρίκη στο Αίγιο: 85χρονος βίασε σκυλίτσα
Το γεγονός που συνέβη σε ορεινό χωριό της Αιγιάλειας κατήγγειλε η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σία Σοφιανοπούλου

Το όνομα της σκυλίτσας είναι Μίλβα, και ο κτηνίατρος στον οποίον την μετέφεραν για εξέταση πιστοποίησε τον βιασμό.

O 85χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά τη Μίλβα, το έκανε σε δημόσιο μέρος και τον ειδαν 4-5 άτομα. Όλοι έφριξαν μα κάνεις δεν αντέδρασε. Κανείς δεν τον σταμάτησε. Γύρισαν την πλάτη τους κι έφυγαν. Κάποιος που δεν άντεξε τις εικόνες να τον στοιχειώνουν έκανε την καταγγελία, όμως ανώνυμα, δε θέλει να εμπλακεί.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής η περίπτωση του βιασμού της σκυλίτσας από τον 85χρονο δεν είναι η μοναδική, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ίδιο πρόσωπο έχει και κατά το παρελθόν προβεί σε ανάλογες πράξεις.

Τον «νόμο» της σιωπής στη συγκεκριμένη περιοχή, επαλήθευσε μιλώντας στο «Ράδιο Γάμμα» η πρόεδρος της φιλοζωικής Αιγιάλειας Σία Σοφιανοπούλου, η οποία περιέγραψε τις δυσκολίες που συνάντησε προκειμένου οι αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν στην αστυνομία για τον βιασμό της σκυλίτσας.

Η Σ. Σοφιανοπούλου επεσήμανε πως πολλοί από τους κατοίκους φοβούνται την αντίδραση του 85χρονου.

«Κανείς δε θέλει να έρθει μάρτυρας στο δικαστήριο. Εμείς προχωράμε νομικά, ενώ δικηγόρος έχει αναλάβει την υπόθεση», είπε. 

«Σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης η Μίλβα ήταν ακίνητη, δεν αντέδρασε καθόλου. Αυτό δε σημαίνει πως δεν ενοχλήθηκε, την έπιασε έπειτα ταχυκαρδία και ανησυχία. Στον ελάχιστο χρόνο που μας γνώρισε άρχισε να μας κάνει χαρές, εγλυφε τα χέρια της κοπέλας που την πήρε απ' το ορεινό χωριό που βρίσκεται κάπου πιο πάνω απ' τις Νεραντζιές. Στο αμάξι λουφαξε στη θέση για τα πόδια του συνοδηγού και δεν ακούστηκε καθόλου. Όταν η εθελόντρια έφυγε, έτρεξε προς το μέρος της με το βλέμμα της να τη ζητάει.

Η Μίλβα είχε εμφανιστεί 4 ημέρες νωρίτερα σε αυτό το χωριό», τονίζει σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της φιλοζωικής στο Facebook. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/76

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοί
100.000 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Ο μεγάλος πόθος του διορισμού και η πικρή αλήθεια
Όταν οι μαθητές ξεκινούν τις διακοπές τους και οι περισσότεροι εργαζόμενοι σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων ζει...
100.000 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Ο μεγάλος πόθος του διορισμού και η πικρή αλήθεια
amfitheatro-aei-foitites
Μηχανογραφικό 2025: Αυτά είναι τα 113 Τμήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων που το πτυχίο τους ισοδυναμεί με μεταπτυχιακό τίτλο
Μέχρι τις 17 Ιουλίου η συμπλήρωση του μηχανογραφικού - Πτυχίο και μεταπτυχιακό «πακέτο» από 113 τμήματα ΑΕΙ
Μηχανογραφικό 2025: Αυτά είναι τα 113 Τμήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων που το πτυχίο τους ισοδυναμεί με μεταπτυχιακό τίτλο