Κορονοϊός: 15 νέα κρούσματα και ένας θάνατος το τελευταίο 48ωρο
2.952 τα συνολικά κρούσματα -180 οι θάνατοι

Δεκαπέντε νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 48ωρο στην Ελλάδα, σύμφωνα με το δελτίο του ΕΟΔΥ. Παράλληλα, καταγράφηκε και ένας νέος θάνατος.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.952 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 55.2% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι ένας, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 180 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 9 (77.8% άνδρες).

Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Από το σύνολο των 2.952 κρουσμάτων, 652 (22.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1.702 (57.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 48 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 77 έτη (εύρος 35 έως 102 ετών).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κουτσουμπας
Δημήτρης Κουτσούμπας: Ξεζουμίζουν πρώτα τους αγρότες στο χωράφι και όλους τους πολίτες στο ράφι
Στην τοποθέτησή του, ο ΓΓ του ΚΚΕ χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό βαθιά κοινωνικά άδικο, υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά...
Δημήτρης Κουτσούμπας: Ξεζουμίζουν πρώτα τους αγρότες στο χωράφι και όλους τους πολίτες στο ράφι
foto_education_pencils_2.jpg
Εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας: «Όχι» στη μετατροπή του σχολείου σε Πειραματικό – «Δεν είχε προηγηθεί διαβούλευση»
«Απόφαση χωρίς διάλογο»: Στο στόχαστρο των εκπαιδευτικών η μετατροπή του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας σε Πειραματικό
Εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας: «Όχι» στη μετατροπή του σχολείου σε Πειραματικό – «Δεν είχε προηγηθεί διαβούλευση»