diki topaloudi
«Αυτή η συγνώμη που ακούστηκε δεν ήταν ειλικρινής, αυτοί μεταξύ τους γελάνε, καμία μεταμέλεια, καμία ειλικρινής συγνώμη»

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στους δύο καταδικασθέντες για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία εκ προθέσεως της Ελένης Τοπαλούδη πρότεινε η εισαγγελέας. Με την ολοκλήρωση της αγόρευσής της τα μέλη του ακροατηρίου τη χειροκρότησαν με την πρόεδρο να λέει να ζητάει να μην το κάνουν ξανά.

Η εισαγγελέας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι δυο κατηγορούμενοι με τη στάση τους ενέπαιζαν καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης το δικαστήριο, δεν μεταμέλησαν πραγματικά, αλλά συνεχίζουν να διασύρουν τη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη. «Δεν αξίζουν κανένα ελαφρυντικό», κατέληξε στην αγόρευση η εισαγγελική λειτουργός., η οποία ακόμη επισήμανε ότι δεν άκουσε αλήθειες μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Έκανε δε λόγο για έλλειψη ειλικρινούς θέσης μέχρι το τέλος. Μίλησε για ηθική διαστροφή του χαρακτήρα των κατηγορουμένων την ώρα που τα στοιχεία της δικογραφίας βοούν. «Αυτή η συγνώμη που ακούστηκε δεν ήταν ειλικρινής, αυτοί μεταξύ τους γελάνε, καμία μεταμέλεια, καμία ειλικρινής συγνώμη», είπε η εισαγγελέας και προσέθεσε: «Ακόμη διασύρουν το θύμα το οποίο κατάντησαν όπως κατάντησαν».

Υπενθυμίζεται ότι η υπεράσπιση των δύο καταδικασθέντων ζήτησε νωρίτερα:

Για τον Μ.Κ: ακαταλόγιστο ή μειωμένου καταλογισμού, μετεφηβικής ηλικία, ειλικρινούς μεταμέλειας και καλής συμπεριφοράς προς το δικαστήριο υπό την έννοια ότι θα μπορούσε να παραμείνει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο και να παρέλθει το 18μηνο.

Για τον Α.Λ: μετεφηβικης ηλικίας, πρότερου έντιμου βίου, καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη του και οτι βρισκόταν σε εξάρτηση από το άλλο άτομο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα