Χρήστος Λούλης
Ωστόσο, σύμφωνα με τον ηθοποιό, το σποτ καλώς κατέβηκε, καθώς προκαλούσε αντιδράσεις άσχετες με το μήνυμα που ήθελε να περάσει

«Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σεξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται».

Αυτό ήταν το σχόλιο του ηθοποιού Χρήστου Λούλη σε εκπομπή του Alpha, λίγη ώρα μετά την απόσυρση του επίμαχου σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, μετά από σφοδρές αντιδράσεις για την αναπαραγωγή σεξιστικών στερεοτύπων για την «αφροσύνη» των γυναικών αλλά και τη σχέση μεταξύ των δύο φίλων.

Δείτε εδώ το βίντεο

Eπίσης ο Χρ. Λούλης μιλώντας στο δελτίο της ΕΡΤείπε «Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτήν την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που το μήνυμα που ήθελε να περάσει το σποτ προκάλεσε άλλες αντιδράσεις από τις επιδιωκόμενες, καλώς κατέβηκε» ενώ αναφερόμενος και στις μαζώξεις της νεολαίας στις πλατείες και την επέμβαση της αστυνομίας είπε πως δεν του αρέσει η βία αλλά όχι και να «νιώθω ηλίθιος που μένω κλεισμένος στο σπίτι και κάποιοι να μου λένε πως όλη αυτή η περίοδος ήταν τζάμπα».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα