Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 8.00 το πρωί της Τετάρτης στη Νεάπολη, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Ιασωνίδου, σύμφωνα με το voria.gr.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ωστόσο ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα, η οποία κατά τις πρώτες πληροφορίες κατέληξε από τις αναθυμιάσεις.
Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ηλεκτρική θερμάστρα που η ηλικιωμένη χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ