Warning message

  • Unable to retrieve https://www.facebook.com/AntiviruSolidarityGR/videos/539326687017336/ at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://www.facebook.com/nikos.christofakis/videos/10156851102626574/ at this time, please check again later.
Αστυνομία
Γιατροί του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία για τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, η οποία διεκόπη από αστυνομική επέμβαση

Οι «ήρωες με τις μάσκες», όπως συνηθίζει να αποκαλεί τους ιατρούς και τους νοσηλευτές (εσχάτως) το πολιτικό προσωπικό και τα Μέσα Ενημέρωσης, του νοσοκομείου Ευαγγελισμός πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία για τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Η σύντομη δήλωση του Η. Σιώρα: «Τα πρόσωπά μας και τα πρότυπά μας, είναι υγειονομικοί που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην επιστήμη και στον αγώνα. Είναι το ζεύγος Κιουρί, είναι ο Γεώργιος Παπανικολάου, είναι ο Πέτρος Κόκκαλης, είναι ο Γρηγόριος Λαμπράκης, είναι ο Τσε Γκεβάρα ο γιατρός και τόσοι άλλοι».

https://www.facebook.com/AntiviruSolidarityGR/videos/539326687017336/

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η ειρηνική συγκέντρωση των ιατρών διεκόπη βίαια από την είσοδο αστυνομικών. «Ο συνωστισμός που σημειώθηκε, σημειώνεται κάθε μέρα στην εφημερία», δηλώνοντας πως οι ιατροί τήρησαν τις αποστάσεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και φορώντας μάσκες. Η δε επέμβαση των αστυνομικών προκάλεσε αναστάτωση και συνωστισμό στην είσοδο του νοσοκομείου, με τον Η. Σιώρα να τονίζει τον απρόκλητο χαρακτήρα της επέμβασης.

«Λείπουν τριάντα χιλιάδες γιατροί και ήρθαν μόλις τρεις», δήλωσε σχετικά με τις ελλείψεις, ενώ ο Η. Σιώρας αποκάλυψε πως υπάρχουν ασθενείς με χρόνια ασθενείς που φοβούνται να προσέλθουν στο νοσοκομείο.

«Να βλέπεις την αστυνομία να μπαίνει σε νοσοκομείο; Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί...», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/nikos.christofakis/videos/10156851102626574/

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα