Κορονοϊός: Τέσσερις θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες - Στους 63 οι νεκροί στην Ελλάδα
Άλλοι τέσσερις θάνατοι από κορoνοϊό σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στην Ελλάδα

Άλλοι τέσσερις θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τον κορoνοϊό στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, τα θύματα είναι ένας 68χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν και δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα. Πλέον ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν χαθεί στην Ελλάδα από τον covid-19 είναι 62. Αργά το βράδυ υπέκυψε και 41χρονος.

Το πρώτο χρονικά θύμα ήταν μια 89χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ένας ακόμη άνδρας 68 ετών έχασε τη ζωή του από τον κορoνοϊό, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, στο Αττικό.

Το τρίτο θύμα ήταν μια γυναίκα στην Κοζάνη. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr πρόκειται για 85χρονη κάτοικο της Δαμασκηνιάς, η οποία νοσηλευόταν από τις 19 Μαρτίου στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα, δε, με την ιστοσελίδα της Πάτρας tempo24.news, κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής και ο 41χρονος άνδρας που έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα και είχε προσβληθεί από κορoνοϊό.

Ο 41χρονος νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης. Αρχικά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην αιματολογική κλινική λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει ότι στους 59 έφτασαν οι νεκρούς από την εξάπλωση του κορoνοϊού στην Ελλάδα, μέσα στο εικοσιτετράωρο από τις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης έως τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής χάθηκαν έξι άνθρωποι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mourtzoukou
Υπόθεση Μουρτζούκου: Κατηγορείται ότι σκότωνε βρέφη με πίεση στον θώρακα
Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τη Μουρτζούκου - Κατηγορείται ότι σκότωνε βρέφη με πίεση στον θώρακα – Μαρτυρίες για απόπειρα το 2017
Υπόθεση Μουρτζούκου: Κατηγορείται ότι σκότωνε βρέφη με πίεση στον θώρακα
diapolitismikh_ekpaideush_seminar
Νέο πλαίσιο για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ. - Αρκεί ένας τίτλος σπουδών για την αίτηση ελληνικής ιθαγένειας;
Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ξεκαθαρίζει τις προϋποθέσεις για αποφοίτους αλλοδαπής καταγωγής
Νέο πλαίσιο για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ. - Αρκεί ένας τίτλος σπουδών για την αίτηση ελληνικής ιθαγένειας;
αναπληρωτης
Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πήγαινε εδώ ...πήγαινε εκεί και αύριο... πήγαινε κάπου αλλού!
Η ιστορία του  αναπληρωτή εκπαιδευτικού δεν είναι απλώς ένα «γραφειοκρατικό λάθος». Είναι η αντανάκλαση ενός συστήματος που αφήνει τους αναπληρωτές...
Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πήγαινε εδώ ...πήγαινε εκεί και αύριο... πήγαινε κάπου αλλού!