tsiodras
«Δεν θέλουμε να παρατείνουνε την επιδημία ως το καλοκαίρι, δεν θέλουμε να εκτεθούμε όλοι στον ιό τώρα»

«Αν ακολουθούσαμε την τακτική της Ισπανίας, θα είχαμε 2.265 νεκρούς στην Ελλάδα». Αυτό τόνισε στην καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα μας ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει πάρει σωστά και έγκαιρα μέτρα για να αποφευχθούν οι απώλειες ανθρωπίνων ζωών όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

«Δεν θέλουμε να παρατείνουνε την επιδημία ως το καλοκαίρι, δεν θέλουμε να εκτεθούμε όλοι στον ιό τώρα. Όλοι μπορούμε να κολλήσουμε ανά πάσα στιγμή. Δεν θέλουμε να στρεσάρουμε το Σύστημα Υγείας όλοι μαζί. Τα μέτρα επαναξιολογούνται όλη την ώρα. Αυτή τη στιγμή τα μέτρα θα παραταθούν για μερικές εβδομάδες και ανάλογα με την πορεία της επιδημίας στο χρόνο», συμπλήρωσε ο κ. Τσιόδρας.

Διαβάστε επίσης:

Σ. Τσιόδρας: Πώς να μιλάμε στα παιδιά για τον κορονοϊό (Vid)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υδρορροή κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μαθητών
Τρόμος σε σχολείο της Θεσσαλονίκης: Υδρορροή κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια μαθητών (Φωτογραφία)
Θέρμη: Υδρορροή κρεμόταν πάνω από μαθητές – Σήμα κινδύνου για τα σχολεία της Θεσσαλονίκης
Τρόμος σε σχολείο της Θεσσαλονίκης: Υδρορροή κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια μαθητών (Φωτογραφία)