Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=sl0EL_MnIRM&feature=emb_title at this time, please check again later.
ektakto alfavita
Περισσότερα σε λίγο...

95 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. Τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 1.156.

Παράλληλα, 38 είναι οι νεκροί, με έξι ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο.

Όπως είπε τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται στην Αττική.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε επίσης ότι 69 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, ενώ έχουν διενεργηθεί 15.151 τεστ. 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας ανέφερε ότι τα κρούσματα ανέρχονται στα 684.000, ενώ 32.000 είναι οι θάνατοι. 

Η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας:

https://www.youtube.com/watch?v=sl0EL_MnIRM&feature=emb_title

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"