Ας πλημμυρίσουμε το facebook με κείμενα και δημιουργούς!
Το Διεθνές Φεστιβάλ Αναλόγιο, με αφορμή τα γεγονότα στον τομέα της δημόσιας υγείας, συμμετέχει στην καμπάνια ευαισθητοποίησης #Μένουμε_σπίτι με μία μοναδική δράση.

Ας πλημμυρίσουμε το facebook με κείμενα και δημιουργούς!

Ξεκινάμε μια δράση "σπασίματος" του αποκλεισμού μέσω της προώθησης της δημιουργίας και των δημιουργικών φωνών μας και ζητάμε από τους συγγραφείς, μεταφραστές, σκηνοθέτες και ηθοποιούς να μας στείλουν ένα βίντεο, στο οποίο να διαβάζουν μόνοι τους ένα μικρό απόσπασμα από ένα έργο τους, που θα επιλέξουν.

Τα videos θα δημοσιεύονται στην σελίδα του Φεστιβάλ Αναλόγιο στο facebook από την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 στις 20:00.

Τα videos θα πρέπει να βιντεοσκοπηθούν είτε με κινητό είτε με βιντεοκάμερα και να μην ξεπερνούν σε διάρκεια τα 2 λεπτά. 

Στην αρχή του κάθε βίντεο, παρακαλούμε πολύ να μας γράψετε από ποιο έργο προέρχεται το απόσπασμα, το όνομά σας και τον τίτλο του έργου.

Στόχος μας είναι να πλημμυρίσει το facebook με κείμενα και δημιουργούς και να σταθούμε δημιουργικά σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε.

Μπορείτε να αποστείλετε το βίντεό σας στο: analogiofestival@gmail.com

 

Διεθνές Φεστιβάλ ΑΝΑΛΟΓΙΟ 2020 : Ως την άκρη του κόσμου

Το Φεστιβάλ Αναλόγιο, που λειτουργεί από το 2005 μέχρι και σήμερα, διαγράφει μια μακρά, δημιουργική και καταξιωμένη πορεία, η οποία το αναδεικνύει σε έναν από τους μακροβιότερους πολιτιστικούς θεσμούς, σε μια από τις πιο επιτυχημένες ιδιωτικές πρωτοβουλίες στο πολιτιστικό τοπίο της Ελλάδας. Είναι ένας ζωντανός φορέας που προβάλλει την ελληνική θεατρική γραφή, υποστηρίζει το κείμενο, υπογραμμίζει τη θεατρικότητά του και αναδεικνύει τη μαγεία του θεάτρου.

Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει στο κοινό 190 καινούργια ελληνικά και ξένα έργα στο κυρίως πρόγραμμά του και περί τις 350 συνολικά εκδηλώσεις, με σχεδόν 1.300 καλλιτεχνικούς συντελεστές. Περισσότεροι από 150 συγγραφείς παρακολούθησαν για πρώτη φορά τα έργα τους στη σκηνή του Αναλογίου, ενώ νέοι συγγραφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό συστήθηκαν στο θεατρόφιλο κοινό μέσω της διοργάνωσης. Θεατρικά έργα και λογοτεχνικά κείμενα που πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο Αναλόγιο, μεταφράστηκαν, ταξίδεψαν σε ανάλογες διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας, διεκδίκησαν και κέρδισαν διεθνή βραβεία.

Το Διεθνές Φεστιβάλ ΑΝΑΛΟΓΙΟ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2020.

 

Επικοινωνία/Δημόσιες σχέσεις:

Ράνια Παπαδοπούλου, Ε-mail: ran.papadopoulou@gmail.com

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες: Ο μύθος των «εύκολων» θεμάτων και η σκληρή αλήθεια των μαθημάτων-καρμανιόλα
Με έναν τρόπο σχεδόν τεχνικό, η δυσκολία ρυθμίζεται ώστε να παράγεται μια συγκεκριμένη εικόνα: λίγοι άριστοι, αρκετοί μέτριοι και πολλοί που μένουν...
Πανελλήνιες: Ο μύθος των «εύκολων» θεμάτων και η σκληρή αλήθεια των μαθημάτων-καρμανιόλα
mitera-paidia-oikogeneia.jpg
Συντάξεις μητέρων ανηλίκων: Πότε «κλειδώνει» η έξοδος και πότε οδηγεί στα 67
Οι κρίσιμες ημερομηνίες, οι 5.500 ημέρες ασφάλισης και τα συχνά λάθη που στερούν τα ευνοϊκά όρια συνταξιοδότησης
Συντάξεις μητέρων ανηλίκων: Πότε «κλειδώνει» η έξοδος και πότε οδηγεί στα 67
aeroplano-aerodromio-ypa-taksidi.jpg
Δωρεάν ταξίδια στην Ευρώπη για 40.000 νέους: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το DiscoverEU
Ποιοι δικαιούνται το «χρυσό εισιτήριο» της ΕΕ και μέχρι πότε μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο δημοφιλές πρόγραμμα
Δωρεάν ταξίδια στην Ευρώπη για 40.000 νέους: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το DiscoverEU
Καιρός, σκόνη, κακοκαιρία, πρόγνωση καιρού
Ο καιρός σήμερα Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο: Τι αναμένουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Το «κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης και λασποβροχών επιμένει – Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία, η πρόγνωση για το διήμερο
Ο καιρός σήμερα Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο: Τι αναμένουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη