Μυτιλήνη: Περίφραξη και περιορισμοί στην κυκλοφορία προσφύγων και μεταναστών
Κλείνει το ΚΥΤ της Μόριας η κυβέρνηση σύμφωνα με ανακοινώσεις σχετικές με τη διαχείριση του ζητήματος της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως θα περιοριστεί η κυκλοφορία στα ΚΥΤ ενώ θα ελέγχεται η μετάβαση στα αστικά κέντρα.

Όπως είπε, οι διαμένοντες στα ΚΥΤ θα έχουν περιορισμένη κυκλοφορία. Θα επιτρέπεται να μετακινείται στα γύρω αστικά κέντρα μόνο ένα άτομο τη μέρα από κάθε οικογένεια για κάλυψη των αναγκών τους. Οι μετακινήσεις θα γίνονται ανά μια ώρα, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, μέσω λεωφορεία και  μέριμνα της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί περίφραξη των ΚΥΤ ενώ προαναγγέλθηκε σύσκεψη με υγειονομικούς φορείς προκειμένου να δημιουργηθούν ιατρεία μέσα στις δομές για να αντιμετωπίζουν τα περιστατικά που θα προκύπτουν.

 

ΠΗΓΗ: stonisi.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικος
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
Πότε ένας εκπαιδευτικός ή ένας δημόσιος υπάλληλος τίθεται αυτομάτως εκτός υπηρεσίας – Τι προβλέπει ο νέος νόμος για την αυτοδίκαιη αργία
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
axiologisi-ekpaideftikon
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας
Aρχίζει η αξιολόγηση και των μονίμων εκπαιδευτικών σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα - Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να αυξηθούν οι σχολικοί...
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας