tsiodras
Τελευταία εξέλιξη

Το θάνατο ενός ακόμα ασθενή προσβεβλημένου από κορονοϊό ανακοίνωσε, το απόγευμα της Τρίτης, 17 Μαρτίου, ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για την επιδημία, Σωτήρης Τσιόδρας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα νέα καταμετρημένα κρούσματα ανέρχονται σε 35, με τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα να αγγίζουν τα 387.

Ο Σ. Τσιόδρας ενημέρωσε πως 60 από τα κρούσματα είναι απροσδιόριστης προέλευσης, ενώ 70 άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, 11 εξ αυτών διασωληνωμένοι.

Επίσης 14 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε ότι «από την Τετάρτη το πρωί δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα πολίτες που δεν είναι από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Οσοι βρίσκονται σε οικειοθελή καραντίνα και είναι ξένοι, μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν από τη χώρα».

Στο πλαίσιο της διάδοσης του κορονοϊού για τα ΚΥΤ, περιορίζεται η κυκλοφορία στους διανέμοντες στα ΚΥΤ, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα μετάβασης ατόμων ανά μικρές ομάδες.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε επίσης:

«Έρχονται νέοι περιορισμοί - Πρέπει να δείξουμε όλοι πειθαρχία»

Τα καταστήματα που κλείνουν αύριο λόγω κορονοϊού

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή στη Θεσσαλονίκη μετά την Ηλιούπολη
«Αναγκάστηκαν οι γονείς να το πάνε στο νοσοκομείο, το πρόλαβαν», αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή στη Θεσσαλονίκη μετά την Ηλιούπολη