Στις 143 ανέρχονται οι συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού
Αυξάνονται καθημερινά οι συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, έχουν συλληφθεί, από την περασμένη Πέμπτη 12/3 έως τώρα, σε όλη την χώρα, 143 άτομα, ενώ έχουν βεβαιωθεί 138 παραβάσεις.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 12/3 σημειώθηκαν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13/3 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14/3 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις, την Κυριακή 15/3 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις και χθες, Δευτέρα 16/3, 16 παραβάσεις με 16 συλλήψεις.

Αναλυτικά, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στις εξής περιοχές: 51 στην Αττική, 27 στη Δυτική Ελλάδα, 11 στη Θεσσαλία, 8 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 8 στην Κεντρική Μακεδονία, 7 στο Νότιο Αιγαίο, 6 στην Κρήτη, 6 στη Θεσσαλονίκη, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 5 στην Πελοπόννησο, 4 στη Στερεά Ελλάδα, 2 στην Ήπειρο, 2 στο Βόρειο Αιγαίο και 1 στα Ιόνια Νησιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.λ.π., για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Σημειώνεται, ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith1
Προϊστάμενοι Εκπαιδευτικών Θεμάτων: Ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής - Προθεσμία έως 4 Ιουνίου
Εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας: Προκήρυξη για Προϊσταμένους Εκπαιδευτικών Θεμάτων έως 15 Μαΐου
Προϊστάμενοι Εκπαιδευτικών Θεμάτων: Ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής - Προθεσμία έως 4 Ιουνίου
Κωνσταντίνος Βλάσης
Ενίσχυση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο Future4VET - Κ. Βλάσης: «Θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια»
Κωνσταντίνος Βλάσης: «Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια» – Ολοκληρώθηκε το συνέδριο Future4VET
Ενίσχυση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο Future4VET - Κ. Βλάσης: «Θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια»