kastanies epeisodia
Εμποδίστηκαν όλες οι προσπάθειες εισόδου

Μόνο δύο ημέρες κράτησε η διακοπή των επιθέσεων και η ηρεμία στο τελωνείο των Καστανεών καθώς από νωρίς το απόγευμα επανήλθε η ένταση με χημικά, μολότοφ, πέτρες και φωτιές.

Ειδικότερα, οι συγκεντρωμένοι, επί του τουρκικού εδάφους, μετανάστες πετούσαν επί ώρες μολότοφ, πέτρες και πυρακτωμένα ξύλα, προς την ελληνική πλευρά, ενώ οι τουρκικές Αρχές προχώρησαν για μία ακόμη φορά σε ρίψεις χημικών.

Ταυτόχρονα έγιναν προσπάθειες φθοράς στον φράχτη και εκδηλώθηκαν εστίες πυρκαγιάς σε διάφορα σημεία του και προς το εσωτερικό από την τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ εμποδίστηκαν όλες οι προσπάθειες εισόδου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα