epeisodia evros
Χημικά και πετροπόλεμος μεταξύ της αστυνομίας και των εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών

Επεισόδια μεταξύ προσφύγων και δυνάμεων της ελληνικής αστυνομίας σημειώνονται αυτή την ώρα στο τελωνείο των Καστανέων, στον Έβρο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πετροπόλεμος και χρήση χημικών.

Στον χώρο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στρατός. Οι εγκλωβισμένοι στα σύνορα πρόσφυγες και μετανάστες εκσφενδονίζουν πέτρες και ξύλα κατά των παρατεταγμένων δυνάμεων που προσπαθούν να τους απωθήσουν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα του στρατού και της αστυνομίας έχουν υποστεί μικροφθορές από τον πετροπόλεμο. Στην επιχείρηση αναχαίτισης οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν και όχημα ρίψης νερού.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko astinomia perama
Άγιος Δημήτριος: Προσαγωγή 20χρονου για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ.
Προσήχθη ο 20χρονος για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο
Άγιος Δημήτριος: Προσαγωγή 20χρονου για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ.