Καρναβάλι Πάτρας: Έκταση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα
Αντιδράσεις από μερίδα πολιτών για την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων

Συνεδριάζει εκτάκτως στις 17:30 απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πατρέων, μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για τη ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι η ακύρωση των εκδηλώσεων του πατρινού καρναβαλιού και εισηγητής θα είναι ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης. 

Επίσης, σήμερα το απόγευμα αναμένεται να συνεδριάσει και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καταστημάτων εστίασης και αναψυχής νομού Αχαΐας.

Δεκάδες επιχειρήσεις εμπλέκονται στο καρναβάλι της Πάτρας, με αποτέλεσμα όλη η αγορά να είναι μουδιασμένη. Βέβαια δεν λείπουν και οι αντιδράσεις από μερίδα καρναβαλιστών που σχολιάζουν στο διαδίκτυο και δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε παρελάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ακυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Πάτρας, λόγω του κορονοϊού που έκανε την εμφάνισή του και στη χώρα μας.

σχετικά άρθρα

Γερμανία: Πάνω από 2.300 γιατροί και νοσηλευτές έχουν μολυνθεί από κορονοϊό
Γερμανία: Πάνω από 2.300 γιατροί και νοσηλευτές έχουν μολυνθεί από κορονοϊό
Ο πραγματικός αριθμός των υγειονομικών στελεχών που μολύνθηκαν από τον Covid-19 πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι είναι πολύ μεγαλύτερος, σύμφωνα με...
Γερμανία: Πάνω από 2.300 γιατροί και νοσηλευτές έχουν μολυνθεί από κορονοϊό