smpokos
Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του

Μετά από περίπου επτά χρόνια κράτησης ο άλλοτε επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Σμπώκος, βγήκε από την φυλακή.

Ο κ. Σμπώκος, καταδικασμένος για σειρά υποθέσεων που αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, αποφυλακίστηκε πριν τέσσερις ημέρες, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Είχε προηγηθεί η καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 10 χρόνια κάθειρξη για νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων για ακόμη μία υπόθεση εξοπλιστικού προγράμματος και συγκεκριμένα για την προμήθεια των λεγόμενων ιπτάμενων ραντάρ.

Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του και έτσι ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου που στο μεταξύ είχε προχωρήσει σε διαδικασίες συγχώνευσης προηγούμενων ποινών μπόρεσε να περάσει την πύλη εξόδου των φυλακών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το ΤΕΛΙΚΟ Μητρώο Ωφελουμένων - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ GOLEARN

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νεκτάριος Φαρμάκης
Νεκτάριος Φαρμάκης: Εξασφαλισμένη η μεταφορά 509 μαθητών Ειδικής Αγωγής στην Αχαΐα
Τα επίσημα στοιχεία για τα σχολικά δρομολόγια στην Αχαΐα παρουσίασε στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης
Νεκτάριος Φαρμάκης: Εξασφαλισμένη η μεταφορά 509 μαθητών Ειδικής Αγωγής στην Αχαΐα
ilikiomeni
Ξυλοδαρμός 82χρονου από τη σύζυγό του : «Έχει γκομενιλίκια και θέλει να με πετάξει έξω από το σπίτι»
«Έχει γκομενιλίκια και θέλει να με πετάξει έξω από το σπίτι» – Τι υποστήριξε η 77χρονη που κατηγορήθηκε ότι ξυλοκόπησε τον 82χρονο σύζυγό της
Ξυλοδαρμός 82χρονου από τη σύζυγό του : «Έχει γκομενιλίκια και θέλει να με πετάξει έξω από το σπίτι»