eptaxrono_koritsi
Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε τη Δευτέρα από την περιοχή του Παγκρατίου - Ίχνη της εντοπίστηκαν στο Μαρούσι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 7χρονης Valentine Ablavykaka, από το Παγκράτι, στις 23 Δεκεμβρίου. 

Σύμφωνα με τον Alpha, ο πατέρας του παιδιού δήλωσε την εξαφάνισή της μια ημέρα μετά, στις 24 Δεκεμβρίου, ενώ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το κοριτσάκι είχε πάει να ψωνίσει.

Μαρτυρίες στο Χαμόγελο του Παιδιού που είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία της 7χρονης ανέφεραν ότι η μικρή βρέθηκε στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στη Νερατζιώτισσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που είχαν μυρίσει ρούχα της εντόπισαν ίχνη της Valentine σε ορισμένα σημεία, όμως κάποια στιγμή το στίγμα της χάθηκε.

Στην ανακοίνωσή του, το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

«Στις 23/12/2019, στις 16:00, εξαφανίστηκε από το Παγκράτι Αττικής η Valentine Ablavykaka, 7 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα, 25.12.2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS”, αναφέρει χαρακτηριστικά το Χαμόγελο στην ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει: “Η Valentine Ablavykaka έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε παντελόνι, μπορντό πουλόβερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ρούτερ
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια
Οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στο Wi-Fi κάθε μέρα, για τη δουλειά μας, την πρόσβαση στις ειδήσεις, την περιήγηση στα social media, ωστόσο είναι...
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια