Κλειστά σχολεία: Δύο ημέρες χωρίς μάθημα – Ποιοι είναι οι «τυχεροί» μαθητές

Κοινωνία 0

Απόφαση να μπουν κάμερες σε κράνη διμοιριών των ΜΑΤ - ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΤ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πρόκειται για απόφαση και όχι για σκέψη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη άναψε το «πράσινο φως» ώστε να τοποθετηθούν κάμερες στις στολές των  αστυνομικών που θα συμμετέχουν σε επιχειρήσεις, ώστε να καταγράφονται τα πάντα.

Πρόκειται για απόφαση και έδωσε την έγκρισή του στους επικεφαλής της Κατεχάκη οι υπεύθυνοι που παίρνουν μέρος σε επιχειρήσεις να έχουν κάμερα στα κράνη τους.

Να σημειωθεί ότι την τοποθέτηση καμερών στις στολές των αστυνομικών, αλλά και στα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., είχε προτείνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘΕΣ), σε επιστολή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ύστερα από επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή, με θέμα φαινόμενα αστυνομικής βίας πριν από μία περίπου εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία