αστυνομία κουκακκ
Στο ηχητικό απ' την ταράτσα του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ (όσο τα ΜΑΤ χτυπάνε εκείνον και την οικογένειά του, ενώ του περνάνε χειροπέδες και του φοράνε κουκούλα για να μην ακούγεται όσο φωνάζει) τον ακούμε να λέει στους αστυνομικούς, πως συμπεριφέρονται σαν «Aναρχικοί που καίνε μαγαζιά από ιδεοληψία».

Χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, απλά να αναφέρουμε πως είναι γνωστό τοις πάσι, πως ο σκηνοθέτης είναι ένας πολύ ήρεμος και πράος άνθρωπος, δεξιών πεποιθήσεων, που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Ο ορισμός δηλαδή, αυτού που χαρακτήρισε χθες στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μεσαία τάξη».

Αυτό που ΕΧΕΙ σημασία, είναι πως η ΠΡΩΤΗ αντίδραση ενός 50άρη ανθρώπου που πέφτει αποδεδειγμένα, θύμα αστυνομικής βίας (επίσημα ιατρικά πορίσματα 2 νοσοκομείων, αναφέρουν, πέρα από τους μώλωπες λόγω ξύλου και τραύματα από πλαστικές σφαίρες) είναι το μυαλό του να πάει στους αναρχικούς και τις ιδεοληψίες τους (ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΑΤ) γιατί εννοείται, όπως τον έχουν ενημερώσει (χρόνια τώρα, κάνοντάς του το μυαλό ΚΙΜΑ, εκείνου και εκατομμυρίων άλλων Ελλήνων) όλα τα μεγάλα ΜΜΕ στην Ελλάδα, ΑΥΤΟ κάνουν οι αναρχικοί: μπαίνουν στα σπίτια του κόσμου, τους πλακώνουν στο ξύλο, τους πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες, τους φοράνε κουκούλα, τους γδύνουν, τους πετάνε στη ταράτσα, τους συλλαμβάνουν, τους προσαγάγουν χωρίς έστω τα παπούτσια τους και δεν τους αφήνουν να δουν καν δικηγόρο.

Στον Δημήτρη Ινδαρέ, έχει συμπαρασταθεί όλος ο αναρχικός και αριστερός κόσμος της χώρας, όχι γιατί περιμένει κάτι, όπως δεν περιμένει και τίποτα από τους πρόσφυγες, όπως δεν περίμενε και τίποτα από την περίπτωση της δολοφονίας του Ζακ, όπως δεν περίμενε τίποτα από τη συμπαράσταση στον Νίκο Ρωμανό και στην οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, μετά τη δολοφονία του. Οι άνθρωποι της (κατά Κυριάκο Μητσοτάκη) «Δικής του τάξης» ΔΥΟ μέρες τώρα τον αποκαλούν κάθαρμα, άπλυτο, καθίκι, καταληψία και ρωτάνε τι έκανε 6 το πρωί αυτός και η οικογένειά του, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

Αυτά για όσους κανονικούς Κυρ-Παντελήδες νομίζουν, πως άφου είναι τώρα τα δικά τους παιδιά στην εξουσία, θα είναι μια χαρά και κανείς δεν θα τους πειράξει.. Που δεν τρομάζουν, που δεν τους ενδιαφέρει ο δίπλα τους άνθρωπος. Ο Δημήτρης Ινδαρές, δεν ήταν ούτε αναρχικός, ούτε οροθετικός, ούτε gay, ούτε πρεζάκι, ούτε πρόσφυγας.

Είναι το μέλλον σας.

Αναδημοσιεύεται από το Facebook του Χρήστου Τούτουζα

Δείτε το βίντεο

«Η φυσική κατάσταση είναι να ‘μαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε που καιν τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο, από ιδεοληψία. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας επιτέθηκε κανείς. Δεν σας αντιστάθηκε κανείς».

"Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Δεν τους έχουμε μειώσει, δεν τους έχουμε βρίσει, δεν τους έχουμε επιτεθεί. Μας έχουν επιτεθεί. Μας έχουν δείρει. Μου έχουν σπάσει τα γυαλιά και ένα ακουστικό βαρηκοΐας έχει εξαφανιστεί".

"Περνάνε μέσα από το σπίτι μας χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη. Είναι ντροπή. Σαν κλέφτες. Είναι στο σπίτι η γυναίκα μου μόνη της. Δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν από την ταράτσα του σπιτιού, σαν κλέφτες. Στην γυναίκα μου που είναι μόνη από κάτω".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sillalitirio-ekpaideutikoi.jpg
Αξιολόγηση: Ανυποχώρητη η βάση των εκπαιδευτικών - Ηδη 24 ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ επαναπροκήρυξαν απεργία-αποχή
Ο αγώνας στα χέρια των Πρωτοβάθμιων σωματείων και των εκπαιδευτικών - Ζητούν επαναπροκήρυξη απεργίας-αποχής και από τις Ομοσπονδίες
Αξιολόγηση: Ανυποχώρητη η βάση των εκπαιδευτικών - Ηδη 24 ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ επαναπροκήρυξαν απεργία-αποχή
γιαγιά
«Νταντάδες της γειτονιάς»: Πώς θα λάβουν έως και 500 ευρώ παππούδες και γιαγιάδες
Πώς μπορούν οι γιαγιάδες, οι παππούδες, οι θείοι και οι νονοί να εισπράττουν 500 ευρώ από το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»;
«Νταντάδες της γειτονιάς»: Πώς θα λάβουν έως και 500 ευρώ παππούδες και γιαγιάδες
ilikiomenos
Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτες γηροκομείου καταδικάστηκαν για τον θάνατο τετραπληγικού που κάηκε ζωντανός
Δεν λειτούργησε η πυρανίχνευση στο θάλαμο του άτυχου άνδρα
Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτες γηροκομείου καταδικάστηκαν για τον θάνατο τετραπληγικού που κάηκε ζωντανός
ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
ΔΥΠΑ: Τα οριστικά αποτελέσματα για τη νέα δράση επαγγελματικής κατάρτισης με χρήση τεχνητής νοημοσύνης
Η πιλοτική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας της ΔΥΠΑ με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και στοχεύει στην παροχή...
ΔΥΠΑ: Τα οριστικά αποτελέσματα για τη νέα δράση επαγγελματικής κατάρτισης με χρήση τεχνητής νοημοσύνης