Thumbnail
Η κυβέρνηση σχεδιάζει τη δημιουργία νέων κλειστών δομών σε νησιά του βορείου Αιγαίου

Την αντίθεσή της στη δημιουργία νέων κλειστών δομών που σχεδιάζει η κυβέρνηση στα νησιά του βορείου Αιγαίου εκφράζουν σήμερα οι οργανισμοί της Αυτοδιοίκησης στο βόρειο Αιγαίο.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου και των δήμων Μυτιλήνης, δυτικής Λέσβου, Χίου, ανατολικής Σάμου και Δυτικής Σάμου παραμένουν κλειστές με αιτήματα: «Όχι επιπλέον δομές στα νησιά Λέσβο, Χίο και Σάμο. Αποτελεσματική φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων. 'Αμεση και μαζική αποσυμφόρηση των νησιών και έλεγχο των ΜΚΟ».

Στις 11 στην πλατεία της Καλλονής έδρα του δήμου δυτικής Λέσβου έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!