Τις συνθήκες υπό τις οποίες 29χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα πους συνέβη σε λατομείο στους Γεωργιανούς Ημαθίας, ερευνούν οι αρμόδιες αρχές.
Το περιστατικό συνέβη στη 1.30 μετά το μεσημέρι στη θέση «Ντουρμάνι» την ώρα που εκτελούνταν εργασίες αποκομιδής αδρανών υλικών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κινούμενος πεζός μπροστά από φορτωτή ο άτυχος άνδρας -ελληνικής καταγωγής- φαίνεται να παρασύρθηκε από τον κουβά του οχήματος με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Για το συμβάν συνελήφθησαν ο χειριστής του φορτωτή και ο υπεύθυνος του λατομείου που αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου εγκληματολογικών ερευνών, όπως επίσης κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για να διερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το αστυνομικό τμήμα Βέροιας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ