Σημαία
Ένας 42χρονος που συνελήφθη στη Χίο για διακίνηση μεταναστών συμμετείχε σε δημοτικό συνδυασμό με οξύτατη ξενοφοβική ρητορική

Αντιδράσεις προκάλεσε η είδηση ότι δέκα αιτούντες άσυλο έναντι 5.000 ευρώ κρύφτηκαν κάτω από την ελληνική σημαία μέσα στο φορτηγό του ενός 42χρονου Έλληνα από τη Λέσβο, με το Λιμενικό Σώμα να προχωρά στη σύλληψή του. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο συλληφθείς φέρεται να ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ολοι Μαζί για τη Σάμο», του πρώην αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νίκου Κατρακάζου, ο οποίος επιδόθηκε σε ακραία ξενοφοβική ρητορική.

Όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, που παραμένει άγνωστο αν έχει προφυλακιστεί και πού, καλούσε σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας και εκδήλωνε τη συμπαράστασή του στον αγώνα κατά της δημιουργίας νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης ενώ θεωρείται δραστήριο μέλος του Δ.Σ. του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και μάλιστα εκπρόσωπος του πρωτογενούς τομέα στο ψηφοδέλτιο του κ. Κατρακάζου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οδυσσέας Σουν
Ο «Οδυσσέας» της Σαγκάης: Ο Κινέζος που ερωτεύτηκε την ελληνική γλώσσα
Η απίστευτη ιστορία του Οδυσσέα Σουν που ερωτεύτηκε την ελληνική γλώσσα – Γιατί θεωρεί τα Κινεζικά ευκολότερα από τη γραμματική μας
Ο «Οδυσσέας» της Σαγκάης: Ο Κινέζος που ερωτεύτηκε την ελληνική γλώσσα
Διδασκαλία εκπαιδευτικοί
Οδηγός για τις υπεραριθμίες εκπαιδευτικών: Τι ισχύει σε περίπτωση υποβιβασμού ή συγχώνευσης σχολείων
Υπεραριθμίες εκπαιδευτικών: Όλο το νομικό πλαίσιο και η διαδικασία βήμα-βήμα
Οδηγός για τις υπεραριθμίες εκπαιδευτικών: Τι ισχύει σε περίπτωση υποβιβασμού ή συγχώνευσης σχολείων