Σημαία
Ένας 42χρονος που συνελήφθη στη Χίο για διακίνηση μεταναστών συμμετείχε σε δημοτικό συνδυασμό με οξύτατη ξενοφοβική ρητορική

Αντιδράσεις προκάλεσε η είδηση ότι δέκα αιτούντες άσυλο έναντι 5.000 ευρώ κρύφτηκαν κάτω από την ελληνική σημαία μέσα στο φορτηγό του ενός 42χρονου Έλληνα από τη Λέσβο, με το Λιμενικό Σώμα να προχωρά στη σύλληψή του. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο συλληφθείς φέρεται να ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ολοι Μαζί για τη Σάμο», του πρώην αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νίκου Κατρακάζου, ο οποίος επιδόθηκε σε ακραία ξενοφοβική ρητορική.

Όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, που παραμένει άγνωστο αν έχει προφυλακιστεί και πού, καλούσε σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας και εκδήλωνε τη συμπαράστασή του στον αγώνα κατά της δημιουργίας νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης ενώ θεωρείται δραστήριο μέλος του Δ.Σ. του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και μάλιστα εκπρόσωπος του πρωτογενούς τομέα στο ψηφοδέλτιο του κ. Κατρακάζου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ετήσιο τσεκάπ: Οι εξετάσεις που δεν πρέπει να αναβάλλουμε

Πορτοκαλί φανάρι: Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλειδιά αυτοκινήτου
Το κόλπο με το αλάτι στο αυτοκίνητο που λύνει τρία προβλήματα τον χειμώνα
Πώς ένα απλό μπολ με αλάτι μειώνει την υγρασία, ξεθαμπώνει τα τζάμια και κάνει την οδήγηση πιο ασφαλή χωρίς κόστος
Το κόλπο με το αλάτι στο αυτοκίνητο που λύνει τρία προβλήματα τον χειμώνα
Sciences Po Saint-Germain
Ξεχάστε τον James Bond: Πώς είναι στην πραγματικότητα ένα Πανεπιστήμιο για κατασκόπους
Εκεί που οι φοιτητές δεν έχουν ονοματεπώνυμο - Γιατί τους προσλαμβάνει ακόμη και η Louis Vuitton
Ξεχάστε τον James Bond: Πώς είναι στην πραγματικότητα ένα Πανεπιστήμιο για κατασκόπους