Την Αττική πλήττει από σήμερα το απόγευμα το κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε από τη Δυτική Ελλάδα, με την έντονη βροχόπτωση να προκαλεί αυξημένη κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, καθυστερήσεις και αυξημένη κίνηση παρατηρούνται στη λεωφόρο Κηφισίας, τον Κηφισό και την είσοδο της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ύψος του Σκαραμαγκά.
Παράλληλα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κυριαζή, στην Κηφισιά, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Κηφισίας έως την οδό Αγίου Τρύφωνος, λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης.
Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δύο κλήσεις για κοπή δένδρων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ