Ανοικτή επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στέλνει η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, ζητώντας να μη μεταφερθούν πρόσφυγες στην ανενεργή πτέρυγα του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».
Στην επιστολή της η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης παραθέτει στους λόγους που δεν επιθυμεί πρόσφυγες στην περιοχή, ενώ αναφέρεται και στην ένταξη των προσφυγόπουλων στο σχολείο, θέτοντας ερωτήματα για τη γλώσσα που θα διδάσκονται και το ωράριο διδασκαλίας, ενώ φαίνεται πως ταυτίζει συλλήβδην τα προσφυγόπουλα με τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
Η ομολογουμένως ξενοφοβική ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη και στα γεύματα που θα παρέχονται, ενώ προεξοφλούνται «τα σεξουαλικά πειράγματα των νεαρών μουσουλμάνων έναντι των Ελληνίδων μαθητριών».
Η ανακοίνωση κλείνει υπογραμμίζοντας τη θέση «δε θα ανεχτούμε την αλλοίωση του πατρογονικού μας πολιτισμού», προαναγγέλλοντας συμμετοχή σε κινητοποιήσεις της δημοτικής αρχής.
Δείτε την επιστολή ΟΝΝΕΔ Πεντέλης:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ