Media and Refugge
Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης θέτει ερωτήματα για τη γλώσσα που θα διδάσκονται τα προσφυγόπουλα και το ωράριο διδασκαλίας, ενώ προεξοφλούνται «τα σεξουαλικά πειράγματα των νεαρών μουσουλμάνων έναντι των Ελληνίδων μαθητριών»

Ανοικτή επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στέλνει η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, ζητώντας να μη μεταφερθούν πρόσφυγες στην ανενεργή πτέρυγα του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Στην επιστολή της η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης παραθέτει στους λόγους που δεν επιθυμεί πρόσφυγες στην περιοχή, ενώ αναφέρεται και στην ένταξη των προσφυγόπουλων στο σχολείο, θέτοντας ερωτήματα για τη γλώσσα που θα διδάσκονται και το ωράριο διδασκαλίας, ενώ φαίνεται πως ταυτίζει συλλήβδην τα προσφυγόπουλα με τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Η ομολογουμένως ξενοφοβική ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη και στα γεύματα που θα παρέχονται, ενώ προεξοφλούνται «τα σεξουαλικά πειράγματα των νεαρών μουσουλμάνων έναντι των Ελληνίδων μαθητριών».

Η ανακοίνωση κλείνει υπογραμμίζοντας τη θέση «δε θα ανεχτούμε την αλλοίωση του πατρογονικού μας πολιτισμού», προαναγγέλλοντας συμμετοχή σε κινητοποιήσεις της δημοτικής αρχής.

Δείτε την επιστολή ΟΝΝΕΔ Πεντέλης:

onned pentelis

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

megaphone_ntountouka_ekpaideytikoi_kinitopoiseis.jpg
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών αύριο στο Βόρειο Αιγαίο για τις πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών στην Τρίπολη
ΣΕΠΕ Λέσβου καλεί σε αλληλεγγύη προς τις διωκόμενες εκπαιδευτικούς
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών αύριο στο Βόρειο Αιγαίο για τις πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών στην Τρίπολη