Thumbnail
Πέντε ύποπτοι συνελήφθησαν

Σε νέα ειδική δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, στην πλατεία Εξαρχείων, συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί (από Συρία, Μαρόκο και Παλαιστίνη), κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 75 γραμμαρίων, μικροποσότητα MDMA και 3 δισκία ECSTASY.

Παράλληλα, προσήχθησαν 15 αλλοδαποί, ενώ σε 3 από αυτούς εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν είχαν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η διορία για αλλαγή και πόσο κοστίζει η έκδοση

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα