Λίγα καυσόξυλα ήταν η αφορμή για τον καβγά που ξέσπασε σε καταυλισμό Ρομά αλβανικής καταγωγής στην Πελασγία της Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα τον θάνατο 41χρονου. Ειδικότερα, από τα στοιχεία της αστυνομίας, χθες το απόγευμα μεταφέρθηκε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας της Στυλίδας ένας Ρομά. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν κατατεθεί έως τώρα, το θύμα διαπληκτίστηκε με δίδυμα αδέλφια (33 ετών) που διαμένουν στον ίδιο καταυλισμό, που κατηγόρησαν το θύμα ότι είχε κλέψει κάποια ξύλα που βρισκόταν στον καταυλισμό. Ο καβγάς ξεκίνησε με λεκτική αντιπαράθεση, αλλά η συνέχεια πιθανότατα έφερε συμπλοκή. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η αδελφή του θύματος, ο 41χρονος χτυπήθηκε με κασμά στο κεφάλι, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.
Οι φερόμενοι ως δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά η αστυνομία τους έφραξε το δρόμο και τους συνέλαβε. Οι ίδιοι κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να τον σκοτώσουν και υποστήριξαν ότι υπήρξε μόνο λεκτική αντιπαράθεση.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ