Thumbnail
Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που ολοκληρώνεται σήμερα με την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο συμμετείχε με διάφορες δράσεις ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης – ΟΑΣΘ.

Σήμερα η μετακίνηση με όλες τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ θα είναι δωρεάν από τις 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Με τη δράση αυτή δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να γνωρίσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ενθαρρύνεται η χρήση τους, έναντι του ιδιωτικού αυτοκινήτου. Από τη δράση εξαιρείται η ημερήσια και η νυχτερινή γραμμή του Αεροδρομίου ( 1Χ & 1Ν ).

Επίσης δωρεάν είναι η μετακίνηση με την "Πολιτιστική γραμμή" Νο 50, από τις 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας, για τη γνωριμία των πολιτών με την ιστορία και τα μνημεία της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την περιήγησή τους με τις προτεινόμενες περιπατητικές διαδρομές –οι οποίες παρουσιάζονται στο φυλλάδιο της γραμμής- στο ιστορικό κέντρο και στην Άνω Πόλη.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκη διατίθενται δωρεάν 10 κάρτες μηνιαίων διαδρομών που προσέφερε ο ΟΑΣΘ.

Καθ’ όλη την διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας γινόταν από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΘ διανομή του νέου ανανεωμένου χάρτη τσέπης των λεωφορειακών γραμμών για την γνωριμία των πολιτών με τις υπηρεσίες του Οργανισμού.

Προβάλλονταν ακόμη μηνύματα για την ανάδειξη εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, πέραν των οχημάτων ιδιωτικής χρήσης, που διασφαλίζουν στους πολίτες ένα υγιές περιβάλλον και μια καλύτερη ποιότητα ζωής, σε όλες τις έξυπνες στάσεις τηλεματικής και στις ηλεκτρονικές πινακίδες εντός των λεωφορείων:

-«Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου – Ας περπατήσουμε όλοι μαζί»

-«Απολαύστε την πόλη χωρίς αυτοκίνητο»

-«Περπατήστε, χρησιμοποιήστε ποδήλατο ή Μέσα μαζικής Μεταφοράς»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos.jpg
Κολωνός – Παιδοψυχίατροι: «Αβάσιμη η πρόταση της εισαγγελέως ότι 12χρονο παιδί θα μπορούσε να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη»
«Ελπίζουμε ότι οι θεσμικά υπεύθυνοι θα προστατεύσουν τα κατεξοχήν θύματα της υποθέσεως του Κολωνού»
Κολωνός – Παιδοψυχίατροι: «Αβάσιμη η πρόταση της εισαγγελέως ότι 12χρονο παιδί θα μπορούσε να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη»