Κυριαρχία στην Ενημέρωση: 785.000 επισκέπτες είχε το alfavita.gr στις 5 Αυγούστου!

Κοινωνία 0

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Οδηγός εγκατέλειψε τα θύματά του – Ένας νεκρός

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έκκληση της Αστυνομίας για μάρτυρες στο θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κασσάνδρα

Τη βοήθεια μαρτύρων για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε ζευγάρι Βρετανών τουριστών στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ζητεί η Αστυνομία. Από την παράσυρση τραυματίστηκε θανάσιμα πενηνταεπτάχρονος, ενώ η πενηνταοκτάχρονη σύζυγός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε και μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του υπαίτιου οδηγού και του οχήματός του, να επικοινωνήσει με το τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, που διενεργεί την προανάκριση στο τηλέφωνο 23730-21100.

Όλα συνέβησαν χθες, λίγο πριν από τις 8.30 το βράδυ, στον επαρχιακό δρόμο Κρυοπηγής - Καλλιθέας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με όσα έγιναν μέχρι στιγμής γνωστά, το ζευγάρι των Βρετανών επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα, μπροστά από πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στο σημείο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα σκούρου χρώματος. Ο οδηγός του δεν σταμάτησε να καλέσει σε βοήθεια, αλλά συνέχισε κανονικά την πορεία του και χάθηκε στο σκοτάδι, αφήνοντας αιμόφυρτα τα θύματά του.

Ο πενηνταεπτάχρονος άνδρας φαίνεται πως υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, χωρίς πάντως η υγεία της να διατρέχει κίνδυνο.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, η Αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ καλεί και μάρτυρες που τυχόν είδαν το όχημα και την πορεία του να καταθέσουν ό,τι γνωρίζουν.

ΑΠΕ ΜΠΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία