ΙΚΥ: Προκήρυξη 310 υποτροφιών για διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα

Κοινωνία 0

Νεκρή 13χρονη σε λούνα παρκ στον Αλμυρό

ασθενοφόρο Νεκρή 13χρονη σε λούνα παρκ στον Αλμυρό
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βόλος

Τραγωδία στον Αλμυρό του Βόλου, όπου ένα 13χρονο κορίτσι που πήγε για να διασκεδάσει στο λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης στην περιοχή, τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από δυστύχημα που συνέβη στις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ όταν το 13χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σ΄ένα παιχνίδι αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γλίστρησε από την θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στην βάση άλλου παιχνιδιού.

Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 13χρονης σε μεγάλο Νοσοκομείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ.Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες των εφημερευόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή .

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία