Εκκλησία
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την θέσπιση της ημέρας του αγέννητου παιδιού από την Εκκλησία

Η αναρχική ομάδα «υρήνας Αναρχικών Μαγισσών» ανέλαβε την ευθύνη για βανδαλισμούς που σημειώθηκαν σε παρεκκλήσι του Αγίου Μελέτη στα Σεπόλια, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την  θέσπιση της ημέρας του αγέννητου παιδιού.

«Δευτέρα νύχτα, σαν σωστές μάγισσες, επιτεθήκαμε σε ένα χώρο αυτού του μισογύνικου κρατικού θεσμού, που λέγεται εκκλησία. Στο παρεκκλήσι του Αγίου Μελέτη στα Σεπόλια (γεια σου Γιάννη Αντετοκούνμπο - όλες οι λαθρομετανάστριες είμαστε περήφανες για εσένα) καταστρέψαμε με σπρέι πολλές από τις ευλογημένες εικόνες», σημειώνουν ανάμεσα σε άλλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι χειμώνες μας ατέλειωτοι, τα καλοκαίρια μας μικρά

καμιά ειρήνη με τ'αφεντικά

Δευτέρα πρωί, κράτος κι ιδιοκτήτες επιτίθονται με προτεταγμένα τα όπλα σε δύο χώρους του αναρχικού αγώνα και δύο χώρους προλεταρικής στέγασης.

Δευτέρα νύχτα, σαν σωστές μάγισσες, επιτεθήκαμε σε ένα χώρο αυτού του μισογύνικου κρατικού θεσμού, που λέγεται εκκλησία. Στο παρεκκλήσι του Αγίου Μελέτη στα Σεπόλια (γεια σου Γιάννη Αντετοκούνμπο - όλες οι λαθρομετανάστριες είμαστε περήφανες για εσένα) καταστρέψαμε με σπρέι πολλές από τις ευλογημένες εικόνες.

Αν συνεχιστεί έτσι, εκτός από τη μέρα του αγέννητου παιδιού, που θέσπισαν για τον περιορισμό της αυτοδιάθεσης των σωμάτων μας, να ετοιμάζονται να θεσπίσουν και τη μέρα της ευλογημένης καμμένης εκκλησίας. Αμήν!

Οι χειμώνες μας είναι ατέλειωτοι, αλλά ξαφνικά αποκτούν ένα άλλο χρώμα αναλογιζόμενες τους χιλιάδες στόχους που αφήνουν ακάλυπτους το κράτος, το κεφάλαιο και η πατριαρχία κατά την τωρινή φάση που μας επιτίθονται.

Στέλνουμε τα αγωνιστικά φιλιά μας στις συντρόφισσες στο Μεξικό που επιτέθηκαν σε δεκάδες καπιταλιστικούς στόχους, ως μια μικρή μόνο απάντηση, στο βιασμό της 17χρονης αδερφής μας από τέσσερις μπάτσους.

Δεν ξεχνούμε ούτε τα αριστερά καθίκια της ΛΑΕ, που στήριξαν τον εθνικιστικό βούρκο των μακεδονομάχων, ούτε το αριστερό κράτος των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των εκκενώσεων καταλήψεων και των δουλεμπορικών, που έδωσαν ακόμα περισσότερη ώθηση στη σημερινή καταστολή.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και στ@ συλληφθέν@

Τις καταλήψεις δεν θα τις πάρετε ποτέ

Να αμυνθούμε με επιθέσεις στους χώρους του κράτους, του κεφαλαίου, της πατριαρχίας

Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dypa
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 3 νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων