Duelles
Οι ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα

Fast & Furious: Hobbs & Shaw
 

Στην ταινία spin-off του γνωστού κινηματογραφικού franchise πρωταγωνιστούν ο Ντουέιν Τζόνσον και ο Τζέισον Στέιθαμ, οι οποίοι αν και άσπονδοι εχθροί αναγκάζονται να δώσουν τα χέρια για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό κίνδυνο.

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

Στο sequel του γνωστού animation, τα συμπαθητικά κατοικίδια αντιμετωπίζουν τους φόβους τους στο πρώτο ταξίδι τους στην εξοχή.

Μητρικό Ένστικτο

 Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η Alice και η Céline ζουν με τις οικογένειές τους σε προάστιο των Βρυξελλών. Είναι αχώριστες φίλες μέχρι τη στιγμή που ένα τραγικό γεγονός κλονίζει την καθημερινότητά τους. 

Κλεμμένα Φιλιά
 

Κλασική ταινία του Φρανσουά Τριφό. Με «φόντο» το Παρίσι της δεκαετίας του '60, ένας νεαρός μετά από αρκετές περιπέτειες καλείται να φέρει εις πέρας αινίγματα και αποστολές που τον περιπλέκουν σε περιπέτειες και μεγάλα διλήμματα.

Ντόλτσε Βίτα

Στο αριστούργημα του Φεντερίκο Φελίνι, ένας νεαρός υπάλληλος κινηματογραφικής εταιρείας εμπλέκεται στην έντονη ζωή των κινηματογραφικών αστέρων της εποχής με αναπόδραστες για τον ίδιο συνέπειες.

Η Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών

Ο «πρόγονος» των ταινιών ζόμπι. Οι νεκροί ζωντανεύουν και σκορπίζουν τον τρόμο. Θα καταφέρει μια παρέα επιζόντων να γλιτώσει από τα σαρκοβόρα κτήνη;

Οκτώβρης

Η Οκτωβριανή Επανάσταση μέσα από τα μάτια του μεγάλου Σεργκέι Αϊζενστάιν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kavgas-sxoleio
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγάς μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες
Περισσότερα πλάνα από το έδαφος δείχνουν τους δύο μαθητές λυκείου να εκτοξεύονται από τις σκάλες αλλά να συνεχίζουν να παλεύουν ακόμα και μετά την...
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγάς μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες