Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε τα χέρια με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να παραμείνει στον Πειραιά για έναν ακόμη χρόνο. Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (16/7) στα γραφεία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, συζήτησαν και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
"Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/07) με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο. Ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης θα παραμένει στο λιμάνι του για 10η συνεχόμενη σεζόν" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ο 37χρονος γκαρντ βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2010, τότε που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Παναθηναϊκό για χάρη των "ερυθρολεύκων". Τουτέστιν, θα κλείσει μια δεκαετία στο Λιμάνι, ως ένας από τους σημαντικότερους και σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία του συλλόγου. Σε όλη αυτή τη διαδρομή με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Βασίλης Σπανούλης έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της EuroLeague δύο φορές (2012, 2013), τρεις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα (2012, 2015, 2016) και μία φορά το Κύπελλο Ελλάδας (2011).
Πηγή: sport24.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία παντού (Ανανεώνεται η λίστα συνεχώς)
Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη
Alfavita Newsroom