Σταύρος Μπαλάσκας
Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Για τις επιχειρήσεις και το σχέδιο της αστυνομίας για τα Εξάρχεια μίλησε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σταύρος Μπαλάσκας.

«Αν μας δώσουν εντολή, όχι μόνο θα τα καθαρίσουμε ούτε κουνούπι δε θα μείνει στα Εξάρχεια. Είμαστε η τρίτη καλύτερη αστυνομία στην Ευρώπη, μια περιοχή δεν μπορούμε να καθαρίσουμε; Το θέμα στα Εξάρχεια δεν είναι μόνο οι μπαχαλάκηδες και οι φίλοι τους που έρχονται από το εξωτερικό για να κάνουν τρομοτουρισμό στην Ελλάδα. Είναι το εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, άνθρωποι επικίνδυνοι, αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε. Αν θα καθαρίσουμε τα Εξάρχεια θα πρέπει μετά για πολύ καιρό να υπάρχει Αστυνομία» ανέφερε.

Ο κ. Μπαλάσκας μίλησε και για το χθεσινό περιστατικό της επίθεσης και της κλοπής της κάλπης από το 33ο εκλογικό τμήμα της Αθήνας, στην οδό Κωλέττη. Λόγω αυτού του περιστατικού οι εκλογές στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα θα επαναληφθούν την επόμενη Κυριακή 14 Ιουλίου.

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Οι μπαχαλάκηδες μυαλό δεν βάζουν ακόμα και την ύστατη στιγμή. Μπήκαν μέσα με μια βαριοπούλα ανεμπόδιστα, πήραν την κάλπη και έφυγαν. Παραπάνω αστυνομικούς δεν γινόταν να έχουν τα αστυνομικά τμήματα στα Εξάρχεια και να είναι σιδερόφραχτα» τόνισε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα