Eaton Suzanne
Η εξαφάνιση της Eaton Suzanne γίνεται θέμα στα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Eaton Suzanne, η οποία βρισκόταν στα Χανιά -με την επιστημονική της ιδιότητα- στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης και τα ίχνη της αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης, όταν και ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Κολυμβαρίου.

Οι έρευνες που γίνονται με τη συνδρομή Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού, από ξηρά, θάλασσα και αέρα, με τη συνδρομή δύο drone, επικεντρώθηκαν σε όλη την ακτογραμμή από Κολυμπάρι μέχρι Μένιες και Ραβδούχα, σε όλη τη χερσόνησο Ροδωπού και στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο των κόλπων Χανίων και Κισσάμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τις δυνάμεις της με τμήμα της 1ης ΕΜΑΚ και οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Την ίδια ώρα, η είδηση της εξαφάνισης της Αμερικανίδας βιολόγου κάνει το γύρο του κόσμου με δημοσιεύματα σε διεθνή πρακτορεία όπως το Assosiated Press,  τη Washington Post, τους New York Times, το ABC News online κα διεθνή ταμπλόιτ.

H οικογένειά της έχει δημιουργήσει και σχετική σελίδα στο Facebook για όσους θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες, ενώ ανακοινώθηκε ότι συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60χρονης Αμερικανίδας, θα προσφέρουν αμοιβή 50.000 ευρώ σε όποιους δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στoν εντοπισμό της αγνοούμενης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΟΕ
ΔΟΕ: Διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή 9 Μαΐου για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου
«Επιμορφωτικές ανάγκες των εκπαιδευτικών, παρουσίαση ερευνητικών δεδομένων. Διεθνής εμπειρία, συγκριτικές προσεγγίσεις» - Διαδικτυακή εκδήλωση της ΔΟΕ
ΔΟΕ: Διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή 9 Μαΐου για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου
ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ 3Κ/2024: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις σε ΤτΕ και Εθνικό Τυπογραφείο
Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα εννέα (59) θέσεων μόνιμου προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος και...
ΑΣΕΠ 3Κ/2024: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις σε ΤτΕ και Εθνικό Τυπογραφείο