τρικαλα 45χρονος

Αποτρόπαιο θέαμα το πρωί της Κυριακής στο χωριό των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr λίγο μετά τις 8.30 το πρωί εντοπίστηκε το πτώμα 45χρονου άντρα, Αλβανικής καταγωγής, έξω από το καλύβι στο οποίο διέμενε.

Το πτώμα βρισκόταν σε στάδιο πρώιμης σήψης και εικάζεται ότι ο θάνατος του 45χρονου είχε επέλθει τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αν και πιθανολογείται πως ο θάνατος του 45χρονου Αλβανού που ζούσε μόνος και δεν είχε παρέες στο χωριό, επήλθε από φυσικά αίτια.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητής μουσική
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
Η ευκολία που προσφέρουν είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο δεν λείπουν οι προβληματισμοί σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις τους στον οργανισμό.
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
δασκαλα
Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο

Υπάρχουν κάποιες αλήθειες που δεν χωρούν εύκολα σε αριθμούς, αλλά γίνονται εμφανείς στην καθημερινότητα. Μία από αυτές αφορά τους

Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο