Thumbnail
Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα. 27χρονος επιτέθηκε σε 19χρονη φοιτήτρια, μαχαιρώνοντάς την εννέα φορές σε όλο της το σώμα. Τα δύο άτομα διατηρούσαν μέχρι πρότινος σχέση και όταν ο νεαρός της ζήτησε να τον παντρευτεί εκείνη αρνήθηκε. Τότε εισέβαλε στο διαμέρισμά της και τη μαχαίρωσε.

Όπως αναφέρει το dete.gr, η 19χρονη που σπουδάζει στην Πάτρα και κατάγεται από το Μεσολόγγι έζησε τρομακτικές στιγμές όταν ο 27χρονος, άρχισε να τη χτυπά με μαχαίρι σε όλο της το σώμα και μάλιστα μπροστά στα έντρομα μάτια της αδελφής της.

Η κοπέλα συγκατοικούσε με τη δίδυμη αδελφή της σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, καθώς πέρυσι οι δυο τους είχαν περάσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών. 

Τη νύχτα του Σαββάτου (προς ξημερώματα Κυριακής), σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο φερόμενος ως δράστης έβαλε μία φίλη του να χτυπήσει τυχαία ένα κουδούνι της εξώπορτας για να πει ότι δήθεν ήταν μία φοιτήτρια που είχε ξεχάσει τα κλειδιά της. Το κόλπο έπιασε και μια ανυποψίαστη ένοικος άνοιξε την πόρτα. Τότε ο 27χρονος κατευθύνθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα όπου έμενε η 19χρονη και άρχισε να χτυπάει την πόρτα σαν τρελός.

Οι δύο νεαρές δεν άνοιγαν και ο 27χρονος άρχισε να κλωτσάει την πόρτα, ώσπου αυτή έσπασε, και εισέβαλε στο διαμέρισμα, επιτιθέμενος στη 19χρονη.

Τελικά η φοιτήτρια μεταφέρθηκε από την αδερφή της και τον νεαρό στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου επίσης κατέφθασαν και οι γονείς των κοριτσιών.

Τελικά η κοπέλα είχε υποστεί επιφανειακά τραύματα.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στην περιοχή της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Θα καθίσει στο εδώλιο όταν οριστεί η τακτική δικάσιμος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kallianos-1280x720.png
Θύμωσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ» (Vid)
«Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ», είπε ο Γ. Καλλιάνος στον αέρα
Θύμωσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ» (Vid)