Thumbnail
Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ζωγράφου

Μεγάλη συναυλία με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς, συνδιοργανώνει με το Δήμο Ζωγράφου, στις 4 Ιουλίου στο Πάρκο Γουδή, η Περιφέρεια Αττικής σταθερά προσανατολισμένη στην ενίσχυση του ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (4 Ιουλίου), στις 9 μ.μ, στο Πάρκο Γουδή (49 στρ.) στο πλαίσιο του «Μusic now - μέρες μουσικής στην πόλη» του Δήμου Ζωγράφου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, υποδέχονται τους: Βαγγέλη Γερμανό, Νίκο Ζιώγαλα, Κίτρινα Ποδήλατα, Μπλε, Μιρέλα Πάχου, και Διονύση Τσακνή, που θα ερμηνεύσουν γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Μανώλης Φάμελλος με το συγκρότημά του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ με την προαιρετική συνεισφορά των θεατών στο κοινωνικό Παντοπωλείο και το κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ζωγράφου ενισχύονται ευαίσθητες ομάδες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θεατρο
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Το θέατρο ως πανίσχυρο παιδαγωγικό εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης: «Μαθαίνω και εξελίσσομαι πράττοντας»
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Μαθητές με σχολική τσάντα κάθονται και μιλάνε
«Τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν;»  Οι απαντήσεις «χαρισματικών μαθητών» αποκαλύπτουν πολλά
Από την ιατρική έως τη ζαχαροπλαστική, τα όνειρα παιδιών με υψηλό δυναμικό και οι ιδιαιτερότητες στις επιλογές τους
«Τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν;»  Οι απαντήσεις «χαρισματικών μαθητών» αποκαλύπτουν πολλά