Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, σήμερα αναμένεται να συναντηθεί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχετική επίσημη ανακοίνωση.
Επίκεντρο της συζήτησης δεν είναι άλλο από το γηπεδικό και την κατασκευή ενός αθλητικού συμπλέγματος στον Βοτανικό, για την στέγαση όλων των «πράσινων» τμημάτων.
Άλλωστε, ο Κ.Γιαννακόπουλος στο προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησε συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης για την έγκριση του σχεδίου, αλλά και με τον νέο δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το σχέδιο για τον Βοτανικό έχει ήδη εγκριθεί και τμήμα των έργων έχει προχωρήσει, ωστόσο το σχέδιο εγκαταλήφθηκε προ οκταετίας, όταν και «κατέρρευσε» η πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ