Δωρεάν θερινές προβολές στη Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού- Αργυρούπολης
Αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο

Οι αγαπημένες Θερινές Προβολές από την Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού - Αργυρούπολης επιστρέφουν και πάλι, κάθε Τετάρτη από 3 Ιουλίου ως 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00 (με εξαίρεση τις Τετάρτες 14 και 21 Αυγούστου), στον μοναδικό Πολυχώρο Πολυμήχανο Café Teatral με Είσοδο Ελεύθερη. 

Στο επίκεντρο του Αφιερώματος βρίσκεται ο ανήσυχος και πάντα οξυδερκής Σύγχρονος Ισπανόφωνος Κινηματογράφος με διεθνή απήχηση, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες, την Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα και την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αργεντινής στην Ελλάδα και ολοκληρώνεται με το κορυφαίο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξέφρενες κωμωδίες, ρομαντικές κομεντί αλλά και σινεφίλ προβολές που θίγουν σημαντικά κοινωνικοπολιτικά  ζητήματα. Σας περιμένουμε και φέτος να ταξιδέψουμε παρέα, εκεί που η μοναδική “Επίσημη Ιστορία” συναντά τις δυναμικές “Μικρού Μήκους” ιστορίες καθημερινών ανθρώπων.  

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ακολουθήσετε την σελίδα μας facebook.com/KILELLAR ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.kilellar.com

1.jpg
2.jpg

 

3.jpg

 

 

best of network

σχετικά άρθρα

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα
Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, μετέφερε 39χρονη μητέρα και το μόλις μιας ώρας αγοράκι της από τη Σίφνο στην 112 Πτέρυγα Μάχης,...

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα