Toy Story 4
Οι ταινίες που θα προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες από σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου

Toy Story 4

 

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Κόκκινη Έκλειψη

Θρίλερ αργεντίνικης παραγωγής.  Μια ιστορία εκδίκησης, που καυτηριάζει τον αμοραλισμό και την υποκρισία των κοινοτήτων της επαρχίας. 

Μικρά Αθώα Ψέμματα 2

Σίκουελ της γαλλικής κομεντί του 2010. Μια παρέα φίλων επανενώνεται, με αφορμή ένα πάρτι έκπληξη. Οι εξομολογήσεις και η αποκάλυψη των μικρών αθώων ψεμμάτων του καθενός δοκιμάζει τις σχέσεις και την εμπιστοσύνη της παρέας.

Ο Έρωτας της Βιρτζίνια Γουλφ

Βιογραφική ταινία για την ρομαντική σχέση της συγγραφέως Βιρτζίνια Γουλφ και της αριστοκράτισσας Βίτα Σάκβιλ Γουεστ, με «φόντο» τα στερεότυπα, τις αντιθέσεις και τις κοινωνικές αναταραχές του Λονδίνου του Μεσοπολέμου.


Επίσης, αυτή την εβδομαδα επαναπροβάλονται τα κλασικά αριστουργήματα: Άγριες Φράουλες (Ίνγκμαρ Μπέργκμαν), Ευτυχία (Ανιές Βαρντά), Θάνατος στη Βενετία (Λουκίνο Βισκόντι).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολικη εφημεριδα
ΓΕΛ Άστρους: Σχολική εφημερίδα αφιερωμένη στον Ελληνισμό της Ανατολής
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολικής εφημερίδα σας προσκαλούν σε αυτό το μοναδικό ταξίδι στην ιστορία και στις άσβηστες μνήμες της Ανατολής
ΓΕΛ Άστρους: Σχολική εφημερίδα αφιερωμένη στον Ελληνισμό της Ανατολής