Το μήνυμα του Ύπο για τις Ευρωεκλογές
Εννοείται πως το soundrack είναι το "Μαμά"

«Η ψήφος σας είναι η σφαίρα, χρησιμοποιήστε καλά το όπλο σας» λέει ο Ύπο σε μια παρέα νεαρών και αποτελεί το βασικό του μήνυμα για τις Ευρωεκλογές.

Το σποτ ξεκινάει με τον Υποχθόνιο να πλησιάζει μια παρέα, με τους νεαρούς να τον ρωτάνε αν έχει κάποιο live. Ο Ύπο απαντάει πως «αυτό το μήνα ψηφίζουμε ρε» ενώ στα παιδιά που αντιδρούν και δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τις εκλογές απαντάει: «Κάτσε ρε φίλε, περίμενε, ψηφίζεις και εσύ. Από τα 17 και μετά ψηφίζουμε κανονικά όλοι».

Όταν ένας από την παρέα τον ρωτάει τι να ψηφίσει, απαντάει: «Θα ψηφίσεις κατά νου ρε bro. Θα ψηφίσεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Ευρωεκλογές είναι. Η ψήφος σας είναι η σφαίρα, χρησιμοποιήστε καλά το όπλο σας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε όλους αυτούς. Το φίδι πρέπει να πάει πίσω στην τρύπα του. Καταλάβατε;».

 

«Κάνε το σωστό, κάνε αυτό που πρέπει. Δώσε τη ψήφο εκεί που πρέπει. Δεν μπορούν να αναπτύσονται οι φασίστες και εμείς να μη μιλάμε. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι. Αυτό είναι το μήνυμα και έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε μάγκες» λέει κλείνοντας.

Το σποτ του Ύπο φαίνεται να στρέφεται κατά τις ακροδεξιάς αλλά και της επιλογής της αποχής, χωρίς να προκρίνει κάποιο συγκεκριμένο κόμμα. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε... επεξήγηση στον Τσίπρα για το τραγούδι "Μαμά".

best of network

σχετικά άρθρα