Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=dhIMRcasL_o at this time, please check again later.
Thumbnail
Τι είπε ο γνωστός ράπερ στον πρωθυπουργό

Εκδήλωση διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte, όπου παραχώρησε ομιλία ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Μεταξύ άλλων, συνέβη και κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ο ράπερ «Υποχθόνιος» (ο γνωστός «Υπο») έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.

Σε stories που ανήρτησε στο Instagram με τον Νάσο Ηλιόπουλο, τη Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη, έκανε post και ένα βίντεο που τράβηξε ο ηθοποιός και υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο μιλάει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό, ο «Υπο» φαίνεται να προσπαθεί να εξηγήσει στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει… «μαμά» από το γνωστό τραγούδι που έχει γίνει viral στο ελληνικό Διαδίκτυο, «Mama?».

Όπως λέει ο ράπερ, «το μαμά που άκουσες είναι…οικογενειοκρατία, ενώ το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος».

Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να ακούει προσεκτικά τον ράπερ και να χαμογελά.

Δεν γνωρίζουμε αν τελικά κατάλαβε ακριβώς για το τι εννοούσε ο «Υπο», πάντως ο πρωθυπουργός φαίνεται να γνώριζε το τραγούδι.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=dhIMRcasL_o

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε το «άγνωστο» επίδομα των 900 ευρώ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θεσσαλονικη
Όλη η χώρα στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη – Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Κρήτη «στον αγώνα»
Οι κινητοποιήσεις εκτείνονται από τον βορρά έως τον νότο με κύριο αίτημα τη δικαιοσύνη και την απόδοση ευθυνών
Όλη η χώρα στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη – Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Κρήτη «στον αγώνα»
παραβατικοτητα
Πάτρα: Τρόμος σε Γυμνάσια και ΕΠΑΛ – Γονείς και εκπαιδευτικοί ζητούν άμεση δράση
Συμμορίες μαθητών σπέρνουν φόβο μέσα και γύρω από τα σχολεία, ενώ οι καταγγελίες πολλαπλασιάζονται
Πάτρα: Τρόμος σε Γυμνάσια και ΕΠΑΛ – Γονείς και εκπαιδευτικοί ζητούν άμεση δράση